Drew. 17. M


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com





survehh
Saturday, November 11, 2006 6:40 PM
1) Am I single, taken or crushing?
Ans: single
2) Are you happy with your life now?
Ans: err.. *shrugs*
3) When you meet the right person, do you fall in love with him/her fast?
Ans: never
4) Have you ever had your heart broken?
Ans: yar~
5) Do you believe there are some circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: honesty is still the best policy ^_^Y
6) Do you take someone back when he/she cheats you?A
ns: i shall think about it..
7) Have you talked about marriage with another before?
Ans: i am still young..
8) Do you want children?
Ans: i shall think about it
9) How many?
Ans: i shall think about it
10) Would consider adoption?
Ans: never
11) If someone likes you right now, what do you think it is the best way to let you know his/her feelings?
Ans: chit-chatting is still the best way for me =D
12) Do you enjoy getting into relationship?
Ans: i don have one yet.. >.>
13) Be honest, what is the furthest you and ex did?
Ans: huh!? you kidding me right ?
14) Do you believe in love at first sight?
Ans: nope
15) Are you romantic?
Ans: im fun and crazy and crappy. XD
16) Do you believe you can change someone?
Ans: have faith !
17) If you get married somewhere, where would it be?
Ans: lol..
18) Do you easily give in when you are fighting?
Ans: duno ? XD
19) Do you have feelings for someone right now?
Ans: nah..
20) Have you broken a heart?
Ans: nope~
21) If one day your best friend falls in love with the guy/girl you love, what will you do?
Ans: i wont give in nor give up.
22) Are you missing someone right now?A
ns: i miss ALL MY CRAZEH PPL !
23) Who is your crush or stead?
Ans: errr..... *RUNS*
The 5 people who have to do this quiz are...
... you want to do then do loh ?


Coding/Design: Yours-Tragically